(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Крупка А. Я. Теоретичні засади фінансової політики держави у галузі культури і мистецтва. Проаналізовано погляди на визначення фінансової політики держави. Досліджено завдання, форми та принципи реалізації фінансової політики держави. Обґрунтовано теоретичні та практичні засади фінансової політики у галузі культури і мистецтва. Krupka A. Theoretical foundations financial policy in the field of culture and art. The defi nition of financial policy is analysed. The term, the form and principles of financial policy are investigated. Theoretical and practical aspects of fiscal policy in the field of culture and art are grounded.