(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Дмитровська В. С. Основні напрями зростання доходів бюджетів гірських населених пунктів. Розглянуто особливості формування дохідної частини місцевих бюджетів гірських населених пунктів. Особлива увага приділена напрямам зростання доходів місцевих бюджетів гірських населених пунктів. Обґрунтовано концептуальні підходи до покращення ресурсного забезпечення органів місцевого самоврядування. Змодельовано раціональний розподіл фінансових ресурсів регіону за окремими напрямами за допомогою побудови оптимізаційної задачі. Dmytrovska V. Growth in main areas of local budgets income in mountain settlements. The peculiarities of the revenue of the local budgets of mountain areas are considered. Particular attention is paid to the direction of growth local budgets of mountain areas. It was founded the suggestions for improving the resource support of local governments.