(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Лубкей Н. П. Аналіз структури державного боргу України та напрямки її оптимізації. Проведено аналіз структури державного боргу України за ознакою умовності боргових зобов’язань, у розрізі внутрішньої та зовнішньої складових, за видами валют погашення, залежно від терміну залучення коштів та за видами відсоткових ставок. Здійснено оцінку її динаміки упродовж останніх років. Визначено основні напрямки оптимізації структури державного боргу України на сучасному етапі. Lubkej N. Analysis the structure of state debt of Ukraine and main directions to its optimization. The structure of state debt of Ukraine on the basis of the conventions of debt, in the context of internal and external components, on currency type, depending on the time of funding and by type of interest rates is analysed. The assess its dynamics in recent years is implemented. The main directions of optimization of structure state debt of Ukraine at the present stage are defined.