(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Гудковський С. Б. Інформаційний підхід до формування регуляторного механізму управління платіжними зобов`язаннями. Визначено основні завдання інформаційного забезпечення процесів розвитку підприємств в умовах економічної нестабільності. Проаналізована система організаційних елементів та заходів інформаційної підтримки в управлінні податковим процесом. Gudkovskyj S. Informative approach to regulator mechanism forming of management pay obligations. The main problems of information support for the enterprises development are identified in economic instability conditions . The system of organization elements and measures of informational support in tax process management is analysed.