(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Кізима Т. О., Шаманська О. С. Фінансова грамотність населення і фінансова поведінка домогосподарств: аспекти взаємовпливу. Розглянуто необхідність підвищення рівня фінансової грамотності населення, висвітлено окремі аспекти взаємовпливу фінансової грамотності індивідів і фінансової поведінки домогосподарств з урахуванням сучасних тенденцій та окреслено основні напрями державної політики у цій сфері. Kizyma T., Shamanska O. Population’s financial literacy and behavior of households: aspects of interference. The necessity of increasing the level of population’s financial literacy is shown. The author evaluates aspects of interference within financial literacy and financial behavior of households considering modern tendencies. Key directions of state policy in this sphere are determined.