(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Дишкант О. В. Вдосконалення нормативної бази щодо організації державного фінансового контролю в Україні. Проаналізовано зміни у нормативному забезпеченні діяльності Держфінінспекції у системі державного фінансового контролю України. Обґрунтовано проблеми, які виникають у процесі організації державного фінансового контролю загалом та Держфінінспекції зокрема, виокремлено відповідні напрями його покращення. Dyshkant O. Improvement of normative base in relation to organization of state financial control in Ukraine. Changes are analysed in the normative providing of activity of state financial inspection in the system of state financial control of Ukraine. Problems, that appear in organization of state financial control and state financial inspection, are grounded. Directions of its improvement are distinguished.