(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Залєтов О. М. Вплив глобалізації світової економіки на державне регулювання страхового ринку. Розглянуто сутність глобалізації світової економіки та її вплив на розвиток страхового ринку. Запропоновано заходи щодо удосконалення державного регулювання страхового ринку України в сучасних умовах посилення глобалізаційних та інтеграційних процесів у світі, що передбачають запровадження інституту саморегулювання. Zaljetov O. Impact of world economy globalization on the state regulation of insurance market. The essence of globalization of the world economy is considered and its impact on the insurance market. There measures to improve state regulation of the insurance market of Ukraine are offered in modern terms, involving the introduction of self-regulation.