(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Вавричук О. С. Реалізація проектів державно-приватного партнерства у житлово-комунальному господарстві в умовах реформування місцевого самоврядування. Розглянуто особливості проходження процесів реформування місцевого самоврядування в Україні в контексті створення сприятливих умов розвитку державно-приватного партнерства. Проаналізовано інституційно-правове забезпечення державно-приватного партнерства у житлово-комунальній сфері України. Виявлено причини, що стримують практичну реалізацію проектів державно-приватного партнерства у ЖКГ, та обґрунтовано можливості їх реалізації в умовах проходження процесів децентралізації влади і реформування місцевого самоврядування. Vavrychuk O. Project implementation of public-private partnership in the housing and communal economy under local government reform. The Ukrainian peculiarities of the local government reform process transmission in the context of creating favorable conditions for the public-private partnership development are examined. The institutional and legal basis for public-private partnership in housing and communal sphere of Ukraine is analysed. The reason that restrain practical implementation of public-private partnership in housing and their realization opportunity in terms of governmental decentralization and reform of local government posteriority are revealed.