(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Грушева А. А., Холявко К. О. Диференціація заробітної плати: проблеми, чинники, аналіз вітчизняних реалій та зарубіжний досвід. Розглянуто основні світові тенденції формування рівня заробітної плати. Виокремлено чинники, що безпосередньо чи опосередковано впливають на рівень оплати праці залежно від виду діяльності, економічного розвитку та особливостей ведення внутрішньої політики країни. Grushena A., Кholjavko K. Wages differentiation: problems factors, analysis of home realities and foreign experience. The main global trends of the formation of wages level are revealed. It is determined factors that directly or indirectly affect at the level of wages, depending on the type of activity, economic development and features of conducting the domestic policy of the country.