(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Козюк В. В. Фінн Кідленд та Едвард Прескотт внесок у розвиток теорії макроекономічної політики. У 2004 р. Нобелівський комітет присудив премію норвежцю Фінну Кідленду та американцю Едварду Прескотту “за внесок у динамічну макроекономіку: часову консистентність економічної політики та детермінуючі сили розвитку бізнес-циклів”.Визнання досягнень вчених у розвитку економічної теорії є свідченням наукового інтересу до проблем макроекономічного аналізу економічної політики.