(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Савич В. І. Інституціональні інвестори на іпотечному ринку : можливості та перспективи. Проаналізовано можливості включення пенсійних фондів і страхових компаній у систему іпотечного кредитування. Запропоновано шляхи вирішення даної проблеми. Savych V. Institutional investors at the mortgage market : possibilities and prospects. The possibilities inclusion of pension funds and insurance companies in mortgage credit system are analyzed in article.