(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Сохацький Ю. В. Гібридні фінансові інструменти вітчизняного ринку банківських послуг : непотрібне ускладнення чи необхідність? Аргументовано доцільність та можливість використання комерційними банками України інноваційних фінансових інструментів, зокрема фінансових гібридів при кредитуванні виробників, гуртових та роздрібних покупців як клієнтів одного банку. Запропоновано конкретну гібридну схему з одночасним використанням факторингу та векселя. Sokhatskiy Yu. Hybrid financial instruments : unnecessary complication necessity for the domesticmarket of bank services? Explored possibility of using by Ukrainian commercial banks of innovative financial instruments, in particular financial hybrids for crediting of producers, herd and retails buyers as clients of one bank. A concrete hybrid chart is offered with the simultaneous use of factoring and bill of exchange.