(untitled) (Світ фінансів, 2017)
Єрмошенко А. М. Концептуальні основи аналізу та оцінки конкурентної позиції страхових організацій. Розкрито концептуальні основи проведення аналізу та оцінки конкурентної позиції страхових організацій.Доведено,що ґрунтовний аналіз конкурентної позиції страхових організацій є основою побудови якісних параметрів фінансової безпеки страховика. Наведено показники для проведення оцінки конкурентних позицій страхових організацій. Ermoshenko A. Conceptual bases analysation and estimation of competition position of insurance organizations. The competitive position analysis as insurers’ financial security qualitative parameters basis is considered; main indices of named investigation are determined.