(untitled) (Світ фінансів, 2021)
про основні результати роботи Міжнародного симпозіуму “Архітектоніка фіскальної науки та дивергенція митно-податкових інститутів”, організованого кафедрою податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету