ПІДРУЧНИК З МІСЦЕВИХ ФІНАНСІВ - ДОВГООЧІКУВАНЕ ВИДАННЯ (Світ фінансів, 2017)
Нікіфоров П. О. Підручник з місцевих фінансів – довгоочікуване видання. Підручник “Місцеві фінанси” затверджено Міністерством освіти і науки України для студентів вищих навчальних закладів і повністю відповідає програмі базово-го курсу. Застосування книги в навчальному процесі дасть змогу значно підвищити його ефективність, а наполегливе, вдумливе та послідовне опрацювання поданого матеріалу збагатить читачів необхідними знаннями та підготує майбутніх фахівців до діяльності у сфері місцевих фінансів. Він містить цінний матеріал для подальших наукових пошуків і стане корисним не лише студентам, а й аспірантам, науковим і практичним працівникам.