АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПЛАНУВАННЯ БЮДЖЕТНИХ ІНВЕСТИЦІЙ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Малиняк Б. С. Актуальні проблеми планування бюджетних інвестицій в Україні. Розглянуто практичні аспекти планування бюджетних капітальних видатків. Визначено характерні риси чинного порядку формування капітальних видатків Державного та місцевих бюджетів України. Окреслено найгостріші проблеми та недоліки, що притаманні сучасній практиці планування бюджетних інвестицій. Malyniak B. The actual issues of budget investment planning in Ukraine. The practical aspects of budget capital expenditure planning in Ukraine are considered. The effective order peculiarities of capital expenditure forming of State and Local Budgets of Ukraine are revealed. The most acute problems and drawbacks inherent to modern practice of budget investment planning are outlined.