МІЖНАРОДНА НАУКОВА СПІВПРАЦЯ (Світ фінансів, 2017)
Таранов І. М. Міжнародна наукова співпраця. На запрошення ректорату Гданського університету (ГУ) в рамках угоди про нуководослідне співробітництво між ТНЕУ та ГУ і виконавчої програми до угоди на 2006/2007 навчальний рік на базі факультету економіки ГУ у м. Сопот відбувся перший Міжнародний Польськоукраїнський науковий семінар на тему: “Теорія і практика економічної трансформації на прикладі Польщі та України”.