СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СТРАХОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Вовчак О. Д. Стан та перспективи розвитку страхового ринку України.  Проаналізовано сучасний стан страхової справи в Україні та визначено перспективні напрями подальшого розвитку вітчизняного страхового ринку. Vovchak O. The condition and development prospects of insurance market in Ukraine. The author analyses modern condition of insurance in Ukraine and determines prospects of insurance national market development.