БАНКІВСЬКА СКЛАДОВА В ЕКОНОМІЧНОМУ ЗРОСТАННІ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Луців Б. Л. Банківська складова в економічному зростанні України. Розкрито окремі аспекти активізації участі банків України в інвестиційних процесах та їх роль в економічному зростанні країни. Окреслено проблеми та негативні наслідки швидкого зростання частки іноземного капіталу в банківській системі України. Lutsiv B. Bank constituent in economic growth of Ukraine. Some stimulation aspects of Ukrainian banks participation in investment processes as well as in economic growth of the country are considered. The most acute problems and negative consequences as the result of foreign capital share rapid growth in Ukrainian banking system are highlighted by the author.