ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД РЕГУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА МОЖЛИВОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Вишивана Б. М. Зарубіжний досвід регулювання інвестиційної діяльності та можливості його використання в Україні. Розглянуто досвід окремих зарубіжних країн щодо формування ефективної системи державного регулювання міжнародної інвестиційної діяльності. Обґрунтовано можливості його адаптації до вітчизняних умов та визначено напрями регулювання інвестиційної діяльності в Україні. Vyshyvana B. Foreign experience of investment activity regulation and possibility of its using in Ukraine. The experience of certain foreign countries to effective system formation of the state regulation of international investment activity is considered. Possibilities of its adaptation to the domestic conditions are substantiated. Directions of investment policy regulation in Ukraine are determined.