КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ ТА СТАТИСТИЧНІ ІНДИКАТОРИ ОЦІНКИ БОРГОВОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ (Світ фінансів, 2017)
Царук О. В. Концептуальні основи та статистичні індикатори оцінки боргової безпеки держави. Обґрунтовано поняття боргової безпеки держави. Систематизовано основні індикатори боргового навантаження. Запропоновано методику інтегральної статистичної оцінки стану державного боргу та боргового навантаження на економіку. Tsaruk O. Conceptual fundamentals and statistical indicators of the state debt safety rating. The state debt safety rating concepts are substantiated. The main debt overhang indicators are systematized. The method of integral statistical evaluation of government debt and debt overhang is determined.