БЮДЖЕТНЕ ФІНАНСУВАННЯ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ (Світ фінансів, 2017)
Дем'янишин В. Г. Бюджетне фінансування та його особливості в сучасних умовах. Розглянуто суть бюджетного фінансування, його принципи, форми і методи. Розкрито особливості бюджетного фінансування в сучасних умовах. Demianyshyn V. Budgetary financing and its pecularities in modern society. The essence of the budgetary financing, its principles, forms and methods are considered. The characteristic features of the budgetary financing nowadays are revealed.