НОБЕЛІВСЬКА ПРЕМІЯ У ГАЛУЗІ ЕКОНОМІКИ В 2007 РОЦІ ДІСТАЛАСЯ АМЕРИКАНСЬКИМ УЧЕНИМ (Світ фінансів, 2017)
Письменний В. В. Нобелівська премія у галузі економіки в 2007 році дісталася американським ученим. Найпрестижнішою відзнакою учених, які досліджують економічні процеси у суспільстві більшість фахівців називають премію Банку Швеції в економічних науках пам’яті Альфреда Нобеля,започатковану наприкінці 1960 рр.