ФІНАНСОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ: ТЕОРЕТИКО-КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ (Світ фінансів, 2017)
Свірський В. С. Фінансовий потенціал: теоретико-концептуальні засади. Розглянуто теоретичні та методологічні аспекти фінансового потенціалу. Проаналізовано та систематизовано основні підходи до визначення поняття “фінансовий потенціал” і на цій основі запропоновано авторське визначення. Svirskyy V. Financial potential: theoretical and methodological aspects. The paper describes the theoretical and methodological aspects of financial potential. The main approaches to the interpretation of the essence of the definition “financial potential” are analyzed and systematized. The own definition of financial potential is offered.