СКЛАДАННЯ ПРОЕКТУ БЮДЖЕТУ ДЕРЖАВИ: ПРАГМАТИКА, ПРОБЛЕМАТИКА ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ (Світ фінансів, 2017)
Дем'янишин В. Г. Складання проекту бюджету держави: прагматика, проблематика та шляхи удосконалення. Розглянуто теоретичні підходи до складання проекту бюджету держави. Охарактеризовано організаційні засади процесу складання проекту бюджету, зміст основних його етапів, прагматичні аспекти й проблеми. Сформульовано окремі напрями удосконалення складання проекту бюджету держави. Dev’yanyshyn V. Drafting of the state budget: pragmatics, problems and the ways of improvement. Theoretical approaches to drafting state budget are studied. The organizational foundations of the drafting state budget process, its main stages, pragmatic aspects and problems are described. Certain ways to the improvement of state budget drafting are given.