ЗОВНІШНІЙ БОРГ У СВІТОВІЙ ВАЛЮТНО-ФІНАНСОВІЙ СИСТЕМІ: РЕТРОСПЕКТИВА РОЗВИТКУ ТА СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ (Світ фінансів, 2017)
Карапетян О. М. Зовнішній борг у світовій валютно-фінансовій системі: ретроспектива розвиткута сучасні тенденції. Досліджено особливості та закономірності розвитку зовнішнього боргу розвинених країн, країн, що розвиваються та країн з перехідною економікою. Проаналізовано сукупний зовнішній борг у країнах з перехідною економікою та зовнішній корпоративний борг України в порівнянні з обсягами корпоративного боргу країн Східної Європи. Karapetyan O. External debt in the world currency and finance system: retrospective view of development and modern tendencies. Peculiarities and regularities of external debt development of the developed countries and developing ones with a transitional economy are studied. The joint external debt in countries with a transitional economy and external corporate debt of Ukraine comparing with the volumes of corporate debt of Eastern Europe countries are analyzed.