НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ТА РОЛЬ БАНКІВ У ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ (Світ фінансів, 2017)
Юхимчук В. Д. Напрями вдосконалення державної інвестиційної політики та роль банків у її реалізації. Обґрунтовано основні напрями вдосконалення інвестиційної політики України, проаналізовано управлінський вплив держави на процес стимулювання банківської інвестиційної діяльності. Визначено принципи формування та реалізації державної інвестиційної політики, заходи з управління ризиками при реалізації інвестиційних проектів. Yukhymchuk V. The Ways of State Investment Policy Improvement and the Role of Banks in its Realization. The main ways of Ukrainian investment policy improvement are proved, the state managerial influence on the process of bank investment policy stimulation is analyzed. The principles of state investment policy formation and realization, measures concerning risks management during the investment projects realization are defined.