ПРОГНОЗУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ ЛІКВІДНОСТІ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ КОРИГУВАННЯ (Світ фінансів, 2017)
Оконська О. О. Прогнозування банківської ліквідності та особливості застосування методів коригування. Висвітлено основні методичні і прикладні питання щодо прогнозування банківської ліквідності. Розкрито особливості застосування методів коригування, які дають змогу уникнути дисбалансу в активно–пасивних операціях. Okonska O. Bank Liquidity Prediction and the Utilization Peculiarities of the Correction Methods. Basic methodical and applied items to bank liquidity prediction are given. The utilization peculiarities of the correction methods which enable to avoid an unbalance in active-passive transactions are considered.