ІНОЗЕМНИЙ КАПІТАЛ У БАНКІВСЬКИЙ СИСТЕМІ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Стубайло Т. С. Іноземний капітал у банківській системі України. Розкрито причини входження іноземних інвесторів у вітчизняну банківську систему, переваги та недоліки діяльності банків з іноземним капіталом. Подано рекомендації щодо оптимізації допуску іноземного банківського капіталу в Україну. Stubaylo T. Foreign Capital in the Banking System of Ukraine. The reasons of foreign investors entrance in the domestic banking system, advantages and disadvantages of banks’ activity with a foreign capital are depicted. The recommendations concerning optimization of foreign bank capital admittance in Ukraine are given.