РИНОК ІПОТЕЧНОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ (Світ фінансів, 2017)
Сас Б. Б., Вітюк В. М. Ринок іпотечного кредитування в Україні: проблеми та перспективи розвитку. Розглянуто основні тенденції розвитку українського іпотечного ринку. Зроблено спробу визначити основні проблеми та перспективи динамічного розвитку іпотечного кредитування в Україні. Sas B., Vityuk V. Market of Mortgage Crediting in Ukraine: Problems and Perspectives. The main tendencies of development of the native mortgage market are considered in the article. There is the attempt of the finding out the main impediments and perspectives of dynamic development of mortgage lending in Ukraine.