ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОДОЛАННЯ БІДНОСТІ (Світ фінансів, 2017)
Білоус І. І. Теоретичні аспекти фінансового забезпечення подолання бідності. Розкрито концептуальні основи фінансового забезпечення подолання бідності. Проаналізовано різні форми цього явища та з’ясовано особливості використання фінансових ресурсів для мінімізації основних аспектів явища бідності. Bilous I. Theoretical aspects of financial task of poverty overcoming. The conceptual bases of the financial providing of poverty overcoming are explored. Different forms of this problem are analyzed and the features of application of financial resources are found out for minimization of main aspects of the phenomenon of poverty.