ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ НА РІВНІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ (Світ фінансів, 2017)
Бондарук Т. Г. Формування фінансового контролю на рівні місцевого самоврядування. Узагальнено теоретичні положення щодо розвитку в Україні системи місцевого фінансового контролю. Запропоновано методику оцінки ефективності фінансового контролю на рівні місцевого самоврядування. Bondaruk T. The development of the financial control on the level of local self-government. The theoretical statements about the development of the local financial control system in Ukraine are generalizes. The methods of evaluating financial control effectiveness on the level of local self government are suggested.