МЕХАНІЗМИ ТА ІНСТРУМЕНТИ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ В УМОВАХ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ (Світ фінансів, 2017)
Байцим В. Ф., Самара С. Г. Механізми та інструменти ефективного управління підприємствами в умовах світової фінансової кризи. Розкрито сучасний стан проблеми антикризового управління підприємствами та корпораціями, проведено поглиблений аналіз теоретичних і методологічних засад цієї проблеми. Розроблено інформаційний опис підприємницької моделі антикризового управління та алгоритм її реалізації. Baytsym V., Samara S. Mechanisms and instruments of effective management by corporations are in the conditions of world financial crisis. The modern state of problem of anti-crisis management by enterprises and corporations is investigated, the deep analysis of theoretical and methodological principles of this problem is developed. Informative description of enterprise frame of anti-crisis management and algorithm of its realization are elaborated.