ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ДЕРЖАВНОГО ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛЬТУРНИХ БЛАГ: ВИСНОВКИ ДЛЯ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Горин В. П. Зарубіжний досвід державного фінансового забезпечення виробництва культурних благ: висновки для України. Розглянуто зарубіжний досвід державного фінансового забезпечення культури та зроблено висновки щодо можливості його запровадження у вітчизняну практику. Horyn V. Foreign experience of the state financial providing of production of the cultural blessings: conclusions for Ukraine. Foreign experience of the state financial providing of culture is considered and conclusions are done in relation to possibility of his introduction in domestic practice.