СТРАТЕГІЇ ТА МОДЕЛІ ФІНАНСОВОЇ ПОВЕДІНКИ ДОМАШНІХ ГОСПОДАРСТВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ (Світ фінансів, 2017)
Кізима Т. О. Стратегії та моделі фінансової поведінки домашніх господарств у сучасних умовах. Охарактеризовано основні стратегії і моделі фінансової поведінки домогосподарств України у контексті підвищення фінансової грамотності населення та визначено характерні особливості фінансів домогосподарств в сучасних умовах вітчизняної економіки. Kizyma T. Strategies and models of households’ financial conduct in modern terms. The basic strategies and models of households’ financial conduct of Ukraine in the context of rising of the financial literacy of population are described and the characteristic features of households finance in the modern terms of the domestic economy are determined.