ФОРМУВАННЯ ВАРТОСТІ НЕМАТЕРІАЛЬНИХ АКТИВІВ ФІРМИ НА РИНКУ ЗНАНЬ (Світ фінансів, 2017)
Матвіїв М. Я. Формування вартості нематеріальних активів фірми на ринку знань. Розглянуто теоретичні основи вартості нематеріальних активів фірми. Обґрунтовано взаємодію четвертого ринкового чинника виробництва, а саме знань у ринковій інфраструктурі країни. Показано взаємозв’язок ринку знань із ринком праці. Запропоновано методику визначення вартості нематеріальних активів фірми на ринку. Matviyv M. Forming of cost of immaterial assets of firm at the knowledges market. Theoretical bases of essence of cost of immaterial assets of firm are considered. Co-operation of fourth market factor of production, namely knowledges in the market infrastructure of country is proved. Intercommunication of knowledges market with a labour-market is shown. The method of determination of cost of immaterial assets of firm at the market is offered.