СТРАТЕГІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВІТНІХ ФІНАНСОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ НА РИНКАХ КАПІТАЛУ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Федоренко А. В.  Стратегія впровадження новітніх фінансових інструментів на ринках капіталу України. Розглянуто проблеми забезпечення ринків капіталу України сучасними фінансовими інструментами. Проаналізовано основні складові “Стратегії впровадження новітніх фінансових інструментів на ринках капіталу до 2020 року”. Запропоновано заходи, спрямовані на реалізацію завдань Стратегії з метою формування повноцінного ринку фінансових інструментів. Fedorenko A. The strategy of introduction of new financial instruments at the capital markets of Ukraine. The problems of introduction of modern financial instruments to the capital markets of Ukraine are examined. The main components of “The Strategy of introduction of the new financial instruments at the capital markets until 2020” are analysed. The measure for realization of the Strategy tasks with the aim of formation of the developed market of financial instruments are offered.