ПРОБЛЕМИ ОЦІНКИ РИЗИКІВ ПРИ ЗАПРОВАДЖЕННІ СПЕЦІАЛЬНИХ РЕЖИМІВ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Світ фінансів, 2017)
Івашко О. А. Проблеми оцінки ризиків при запровадженні спеціальних режимів інвестиційної діяльності. Розглянуто теоретичні аспекти оцінки ризиків при запровадженні спеціальних режимів інвестиційної діяльності, їх класифікацію та можливі негативні прояви на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях. Ivashko O. Problems of estimation of risks at introduction of the dedicaded modes of investment activity. The theoretical aspects of estimation of risks are considered at introduction of the dedicated modes of investment activity, their classification and negative displays are possible on makro-, mezo- and to microeconomic levels.