ПАРАДИГМАТИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНЮВАННЯ ПОДАТКОВИХ РИЗИКІВ ДЕРЖАВИ (Світ фінансів, 2017)
Десятнюк О. М. Парадигматичні основи оцінювання податкових ризиків держави. Розглянуто парадигматичні підходи до методики оцінювання податкових ризиків держави. Виокремлено основні блоки показників діяльності держави у сфері оподаткування для оцінювання ризиків. Desyatnyuk O. Paradigm bases of evaluation of tax risks of the state. The paradigm going is considered near the method of evaluation of tax risks of the state. The basic blocks of performance of the state indicators are selected in the field of taxation for the evaluation of risks.