ФІНАНСОВИЙ СТАН ПІДПРИЄМСТВА ТА НАПРЯМКИ ЙОГО ЗМІЦНЕННЯ (Світ фінансів, 2017)
Марченко О. І., Погріщук Г. Б. Фінансовий стан підприємства та напрямки його зміцнення. Висвітлено актуальні питання аналізу фінансового стану підприємств. Проведено моніторинг фінансового стану на промислових підприємствах Вінниччини та окреслено напрямки його подальшого зміцнення. Marchenro O., Pohrishchuk H. Financial state of enterprises and trends of its strengthening. The vital questions of analysis of the financial state of enterprises are reflected. Monitoring of the financial state is conducted on the industrial enterprises of Vinnychchyny and the trends of its subsequent strengthening are outlined.