ІНСТИТУЦІЙНА МОДЕРНІЗАЦІЯ ЯК ФАКТОР ПОСТКРИЗОВОГО ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Вергелес Т. С. Інституційна модернізація як фактор посткризового економічного зростання в Україні. Проаналізовано взаємозв’язок інституційних структур та економічного зростання. Висвітлено інституційні проблеми української економіки у контексті переходу до інвестиційно-інноваційної моделі розвитку. Визначено головні напрямки формування інноваційного інституційного середовища в Україні. Vergeles T. Institutional modernization as a factor of post-crisis economic growth in Ukraine. Interrelation of institutional structures and economic growth is analysed. Institutional problems of Ukrainian economy in the context of transition to the investment-innovative model of development are outlined. The main directions of forming of innovative institutional environment in Ukraine are defined.