ФІНАНСОВА КРИЗА ТА ЗАВДАННЯ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВНИХ ЗАПОЗИЧЕНЬ (Світ фінансів, 2017)
Калитчук В. М. Фінансова криза та завдання політики державних запозичень. Окреслено основні причини та наслідки розгортання кризових явищ у світі та в Україні Обґрунтовано роль державних запозичень за умов значного недоотримання доходів бюджету. Визначено основі завдання політики державних запозичень та проблеми щодо їх залучення. Окреслено дії уряду, спрямовані на виконання цих завдань. Kalytchuk V. Financial crisis and tasks of government borrowing policy. The main factors and consequences of crisis events unwinding over the world and in Ukraine are delineated; the role of government borrowings under circumstances of considerable under obtaining of budget revenues is substantiated; the main tasks of government borrowings policy and difficulties of performing them are determined; the government actions on fulfillment these tasks are described.