РОЗРОБКА КОГНІТИВНОЇ МОДЕЛІ ЛІКВІДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ (Світ фінансів, 2017)
Дяченко О. Г. Розробка когнітивної моделі ліквідної діяльності комерційного банку. Висвітлено питання ефективного управління діяльністю комерційного банку за показниками ліквідності та прибутковості з використанням методів когнітивного моделювання. Dyachtnko O. Elaborated cognitive model of liquid activity by commercial bank. The questions of effective management in commercial bank activity by liquidity and profit figures using the methods of cognitive modeling are investigated.