ФУНДАМЕНТАЛЬНІ ЗАСАДИ ФІНАНСІВ ДОМОГОСПОДАРСТВ (Світ фінансів, 2017)
Дем'янишин В. Г. Фундаментальні засади фінансів домогосподарств. Нещодавно багатий арсенал наукової літератури з проблем теорії і практики фінансів поповнився монографією Т. О. Кізими “Фінанси домогосподарств: сучасна парадигма та домінанти розвитку”. Рецензоване видання є однією із перших наукових праць, у якій на системній основі всебічно досліджуються фінанси домогосподарств як важлива сфера фінансових відносин та вносяться пропозиції щодо їх удосконалення й подальшого розвитку в Україні.