ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЗЕРВУ ЛІКВІДНОСТІ БАНКУ ЯК ФАКТОР ЕКОНОМІЧНОЇ ДОЦІЛЬНОСТІ ЇЇ РЕГУЛЮВАННЯ (Світ фінансів, 2017)
Вожжов С. П., Хохлов В. В. Оптимізація резерву ліквідності банку як фактор економічної доцільності її регулювання. Розглянуто можливість моделювання оптимального обсягу резервів ліквідності на основі врахування випадкових процесів, адекватних природі банківської ліквідності, з метою економічного обґрунтування нормативних значень її показників. Vozhzhov S., Khokhlov V. Optimization of reserve of bank liquidity as a factor of financial viability of its adjusting. Possibility of design of optimum volume of backlogs of liquidity is examined on the basis of account of casual processes, adequate nature of bank liquidity, with the purpose of economic ground of normative values of its indexes.