ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОСНОВНИХ ФОРМ ЗАОЩАДЖЕНЬ ДОМОГОСПОДАРСТВ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Кізима Т. О. Тенденції та перспективи розвитку основних форм заощаджень домогосподарств в Україні. Охарактеризовано основні форми заощаджень вітчизняних домогосподарств та проаналізовано переваги і недоліки, а також визначено перспективи розвитку кожної з них в сучасних економічних умовах. Kizyma T. Trends and prospects for the main forms of household savings in Ukraine. The basic forms of domestic household savings are characterized and the advantages and disadvantages, and perspectives of each of them are analysed in modern economic conditions.