ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА (Світ фінансів, 2017)
Погріщук Г. Б. Вдосконалення фінансового забезпечення охорони навколишнього середовища. Обґрунтовано основні напрямки державної фінансової підтримки охорони навколишнього природного середовища. Сформульовано пропозиції щодо підвищення ефективності використання фінансових ресурсів у сфері охорони навколишнього середовища. Pohrishchuk H. Improvement of financial support of environmental protection. The basic directions of state financial support of the environmental protection are grounded. The propositions concerning efficient utilization of financial resources in the field of environmental protection are suggested.