КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РЕФОРМУВАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Бондарук Т. Г. Концептуальні засади реформування місцевих бюджетів України. Досліджено теоретико-методологічні засади Концепції реформування місцевих бюджетів. Встановлено, що оптимізації управління місцевими бюджетами сприятиме їх реформування. Обґрунтовано напрями вдосконалення управління місцевими фінансами в Україні. Bondaruk T. Conceptual principles of local budgets restructuring. Theoretic and methodological principles of the concept of local budgets restructuring are investigated. It is established that the restructuring of local budgets administration helps to optimize them. The trends of improvement of local finances administration in Ukraine are grounded.