ВПЛИВ СВІТОВОЇ КРИЗИ НА СУЧАСНИЙ СТРАХОВИЙ РИНОК УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Залєтов О. М. Вплив світової кризи на сучасний страховий ринок України. Розглянуто сутність глобалізації світової економіки та її вплив на страховий ринок, запропоновано заходи державного регулювання ринку страхування в сучасних умовах. Zaletov O. The influence of world crisis upon the modern market insurances in Ukraine. The essence global world economy and its influence upon insurance market are considered. The actions of the government regulation market insurances in modern condition are offered.