ЗаЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД РЕГУЛЮВАННЯ ДОХОДІВ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ (Світ фінансів, 2017)
Горин В. П. Зарубіжний досвід регулювання доходів державного бюджету в умовах економічної нестабільності. Розглянуто зарубіжний досвід формування та регулювання доходів державного бюджету в умовах економічної нестабільності. Сформульовано висновки щодо можливих напрямів впровадження у вітчизняну практику окремих аспектів бюджетної політики країн з ринковою економікою. Horyn V. Foreign experience of regulation of the state budget profits in the conditions of economic instability. Foreign experience of forming and regulating of the state budget profits is considered in the conditions of economic instability. Conclusions for introduction directions of separate aspects of fiscal policy of countries with a market economy in domestic practice are formulated.